• Akupunktur kan både behandle og forebygge stress

 • Når det kommer til stress, er min erfaring, at akupunkturen er et fantastisk "våben" til at afhjælpe stressproblemer, skabe ro og få folk tilbage på benene igen efter en længere sygemelding. Det handler om at få tilrettelagt den korrekte behandling, alt efter hvilke symptomer man oplever, og hvad den enkelte person ønsker hjælp med.

  Behandling til dig der følger dig stresset og presset i hverdagen
  Ved at sætte specifikke nåle på kroppen kan man skabe ro, og herved naturligt sænke stresshormonerne i kroppen. Allerede efter første behandling vil du kunne mærke en forskel. Gevinsten af en række akupunkturbehandlinger er, at kroppen slapper bedre af, du får nemmere ved at overskue ting, søvnen bliver ofte bedre og det samme gør humøret. Dette gør især en forskel for dig som person, hvis du oplever at stressen har taget overhånd pga. en travl periode på jobbet, eller hvis du har andre udfordringer i dagligdagen, der presser dig. 

  Behandling til dig der er sygemeldt med stress
  Når folk er blevet sygemeldt med stress, er der ofte tale om, at kroppen har sagt fuldstændig fra - man kollapser eller brænder sammen. Mange oplever at de sover meget og er kronisk trætte i den første periode efter en sygemeldingen. Herudover kan der forekomme en lang række andre gener som smerter, hovedpine, angst, humørforladthed, søvnproblemer mm. For ikke at nævne de mange tanker og spørgsmål som folk ofte slås med, når de er blevet sygemeldte - hvad sker der med min krop?, hvordan kommer jeg videre?, hvor finder jeg hjælp?, hvornår og hvordan kommer jeg tilbage på jobbet igen? 

  Når du kommer til mig i klinikken med en svær form for stress vil jeg ofte som det første sikre at skabe ro i kroppen og sænke stresshormonerne. Næste skridt vil være at få kroppen tilbage i balance igen og skabe mere energi og overskud - både fysisk og mentalt.

  Når det kommer til stressbehandling kombinerer jeg ofte akupunkturen med samtale.