• Links

  • Som de fleste andre finder jeg ny inspiration til mangt og meget på nettet, hvor jeg følger forskellige web medier, blogs, Instagram-profiler og meget andet. På den måde holder jeg mig opdateret om de nyeste trends, og alt det der rør sig ude i verden, når det drejer sig om emner, jeg interesserer mig for. Så jeg tænkte, at jeg ville dele et par stykker af mine web-favoritter i tilfælde af, at de også kunne inspirere dig!

  • Green Kitchen Stories

    Green Kitchen Stories er i virkeligheden historien om en helt almindelig nordisk familie, der laver mad med stor passion for sundhed, grøntsager og naturlige ingredienser. Smukkere madbilleder skal man lede længe efter! Her er inspiration til dig, der gerne vil leve lidt grønnere, hvad enten du er vegetar - eller kødspiser, der ønsker ideer til det grønne tilbehør eller den kød-frie-dag.

  • City-Yoga

    Yogacenter i udkanten af Skanderborg med Danmarks smukkeste udsigt! Jeg har tidligere syntes at yoga var en smule for langsomt og kedeligt til mig. Men så stiftede jeg bekendtskab med Ilse Gaardahl, som underviser i Iyengaryoga, der er en mere aktiv form for yoga, der smidiggør og styrker muskler - og herudover træner de indre organer og nervesystemet. Jeg bruger Iyengaryoga til at styrke min krop, slippe af med stivhed og mén efter gamle fodboldskader. Og så har det den fantastiske bivirkning at det er dejligt afstressende. Det eneste negative er, at det er frygteligt vanedannende!