• Øreakupunktur

 • Øret har sit eget lille mikrosystem, hvor hvert lille punkt svarer til et område af kroppen. Hovedet, og mange af de hormoner der styres af hjernen, er f.eks. afbilledet i øreflippens område, og i fordybningen omkring øregangen finder man mange af kroppens indre organer. På den måde kan man meget nøjagtig finde og behandle punkter, der påvirker specifikke områder på resten af kroppen.

  Jeg benytter to forskellige slags nåle, når jeg vil behandle og stimulere de forskellige punkter i øret:

  • Små tynde engangsnåle magen til dem, jeg bruger på resten af kroppen. Nålene sidder i øret 20-25 min., hvorefter de tages ud igen.
  • ASP nåle som kan blive siddende i øret efter endt behandling. Dvs. at klienten får nålene med hjem, og man skal ikke tænke på selv at hive dem ud, for nålene falder ud af sig selv efter 2-14 dage. Nålene er meget diskrete og ligner nærmest små piercingsmykker, hvilket gør dem meget populære hos især de unge klienter, jeg har i klinikken.

  Jeg bruger ofte øreakupunkturen som smertedæmpende middel. Men den er også fantastisk til at behandle høfeber, allergier, hovedpine, stress og eksamensangst mm. Jeg benytter den også ifm. med overvægt, hvor man kan bruge akupunkturen til f.eks. at dæmpe sukkertrang og overspisning (sultfornemmelse). 

  Jeg bruger som regel øreakupunkturen som supplement til den traditionelle akupunktur.

  Vil du vide mere, så ring gerne til mig på tlf. 25217592 eller send mig en besked her.