• Sådan passer vi på hinanden i klinikken

 • 1. Det er meget vigtigt, at du afbestiller din tid, hvis du er den mindste smule syg med én eller flere af følgende symptomer:

  • Forkølelsessymptomer
  • Ondt i halsen
  • Feber
  • Tør hoste
  • Muskel- eller ledsmerter (nyligt opstået)

  Dette gælder også selv om symptomerne er milde. Møder du op i klinikken med symptomer, er jeg nødt til at sende dig hjem igen. Vi skal passe på hinanden, og det gør vi ved ikke at udsætte hinanden for smitte.

  Melder du afbud pga. sygdom på selve dagen, hvor du har en aftale, så skal du selvfølgelig ikke betale for manglende fremmøde.

  2. Skulle du møde op før den aftalte tid, så kan du vælge at vente i venteværelset indenfor - eller sidde i solen udenfor. Jeg kommer og henter dig, når din tid er klar.

  3. Husk at spritte dine fingre af ved ankomst til klinikken. Der er flere flasker med håndsprit i venteværelset.

  4. Der vil være god afstand mellem os i klinikken og høj hygiejne under behandlingen med nåle (som der plejer at være). Hvis du skal have nåle tæt på ansigtet, eller du skal have ørenåle i, så vælger jeg at påføre mig en maske.

  !Der vil være begrænsning på hvor mange klienter, jeg tager ind i klinikken pr. dag, og der vil være ekstra tid mellem hver klient, så I ikke støder på hinanden. Mellem hver behandling vil alt blive grundigt rengjort og sprittet af. Lagenet du ligger med, udskiftes mellem hver klient.

  Selv om ovenstående info synes noget klinisk, så er det først og fremmest gjort i min bestræbelse på at passe på jer og mig selv. I vil stadig blive mødt med et smil og lyttende ører - og jeg kan ærligt sige, at jeg glæder mig meget til at se jer igen.

  MVH Jeanette