• Smerter i kroppen

 • Der kan være mange forskellige årsager til smerter i kroppen.

  Det kan være smerter, der kommer af en overbelastning af led, sener og muskler (hælspore, skinnebensbetændelse, tennisalbue, forstuvninger, piskesmæld mm.)  
  Det kan være kroniske smerter, som man har gået længe med pga. slid eller kronisk sygdom (gigt, irritabel tyktarm, rygsmerter, hovedpine mm.)  
  Nogle smerter opstår, på baggrund af hormonelle forandringer, i forbindelse med ens menstruationscyklus eller overgangsalder (hovedpine, migræne, ledsmerter, mavesmerter) 

  Og så er der alle de diffuse smerter som folk kommer til mig med, hvor der ikke umiddelbart synes at være en årsag til at de opstår.  

  Der er stor forskel på, hvordan jeg behandler smerter i klinikken. Behandlingsforløbet bliver tilrettelagt efter en grundig samtale med dig om hvilken type smerter du oplever, hvordan de er opstået, hvor smerterne sidder osv.

  Jeg benytter ofte en kombination af flere forskellige former for akupunktur (krops-, øre- og EL-akupunktur), som på hver deres måde er effektive til at sænke inflammationer i kroppen, fremme helingsprocesser og virke smertelindrende.  

  Er du nysgerrig på om akupunktur kan hjælpe dig? Ring og få en snak med mig eller book tid på 
  Tlf. 25 21 75 92