• Klientudtalelser

 • "Jeg startede hos Sivebæk-Akupunktur, da jeg døjede med graviditetskvalme og opkast. Det var enormt hårdt at være i og drænede mig for energi, hvilket resulterede i både sygedage, surmuleri og dårlig samvittighed.

  Løsningen fandt jeg hos Jeanette. Allerede fra første konsultation følte jeg mig velkommen og forstået. Jeanette er god til at spørge ind og lytte, hvilket gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder.

  På relativ kort tid formåede hun at fjerne den værste kvalme, hvilket føltes som en stor lettelse, da jeg igen kunne arbejde og ikke mindst være noget for min familie.

  Jeg er enormt taknemmelig for den behandling, jeg har fået hos Jeanette, og ikke mindst de positive resultater det har givet.

  Derfor får Jeanette og Sivebæk-Akupunktur mine varmeste anbefalinger. Hun er en behagelig, kompetent og professionel behandler, som har gjort en kæmpe forskel for mig, min hverdag og min livskvalitet."

  Maria

 • “Jeg kom til Sivebæk Akupunktur med et brændende ønske om at blive gravid. Jeg har PCO, og mit næste skridt efter et forløb med mild hormonstimulation, var inseminering. Dertil kom det ikke, da jeg i stedet søgte hjælp hos Jeanette. Jeanette er et meget varmt og nærværende menneske, der satte sig meget grundigt ind i min situation. Jeg følte mig meget velkommen, og jeg blev lyttet til. Jeanette var meget professionel gennem hele mit forløb og vigtigst af alt, så havde hun meget god tid til mig hver gang! Det gav mig en stor ro i min hverdag, og jeg var så heldig, at blive gravid i min 1. cyklus efter jeg startede behandling hos Jeanette en gang i ugen. Jeg giver Sivebæk Akupunktur de bedste anbefalinger.”

  Lærke

 • "Jeanette og hendes akupunktur har hjulpet mig utroligt meget! Jeg er kommet hos hende løbende over et par måneder, hvor hun har hjulpet mig med alt fra søvnbesvær, stress og smerter i led. Selvom jeg er bange for nåle, så har Jeanette været med til, at jeg har følt mig tryg allerede fra dag 1, og så er jeg utrolig glad for, at hun tager sig tid til at lytte og være grundig. Jeg ville klart anbefale hende til enhver, da man kan være helt sikker på, at opnå tilfredsstillende resultater efter, hvad der føles som ingen tid".

  Emilie

 • "På grund af nogle ganske voldsomme muskelspændinger i nakke og ryg modtog jeg akupunkturbehandling hos Jeanette. Det hjalp mig rigtig godt! Jeanette virker fagligt meget kompetent, og så har hun et meget behageligt væsen. Det gør, at man føler sig tryg under behandlingen."

  Kirsten

 • "Jeg kom til Jeanette med voldsom graviditetskvalme og er kun blevet mødt af varme, forståelse og stor faglig dygtighed. Jeanette er meget grundig, og dette gør, at jeg har følt mig helt tryg og i de bedste hænder under hele forløbet. Desuden tog Jeanette sig god tid til at lytte og spørge ind til netop mig, sådan hele forløbet har været nede på jorden og specielt tilpasset hvor jeg var, og hvad der er ændret siden sidst.
  Jeg vil anbefale Jeanette til alle, som kan have glæde af akupunktur og særligt gravide".

  Helle