• Klientudtalelser

  • "Jeg kom til Jeanette med voldsom graviditetskvalme og er kun blevet mødt af varme, forståelse og stor faglig dygtighed. Jeanette er meget grundig, og dette gør, at jeg har følt mig helt tryg og i de bedste hænder under hele forløbet. Desuden tog Jeanette sig god tid til at lytte og spørge ind til netop mig, sådan hele forløbet har været nede på jorden og specielt tilpasset hvor jeg var, og hvad der er ændret siden sidst. Jeg vil anbefale Jeanette til alle, som kan have glæde af akupunktur og særligt gravide".

    Helle

  • "Jeanette og hendes akupunktur har hjulpet mig utroligt meget! Jeg er kommet hos hende løbende over et par måneder, hvor hun har hjulpet mig med alt fra søvnbesvær, stress og smerter i led. Selvom jeg er bange for nåle, så har Jeanette været med til, at jeg har følt mig tryg allerede fra dag 1, og så er jeg utrolig glad for, at hun tager sig tid til at lytte og være grundig. Jeg ville klart anbefale hende til enhver, da man kan være helt sikker på, at opnå tilfredsstillende resultater efter, hvad der føles som ingen tid".

    Emilie

  • "På grund af nogle ganske voldsomme muskelspændinger i nakke og ryg modtog jeg akupunkturbehandling hos Jeanette. Det hjalp mig rigtig godt! Jeanette virker fagligt meget kompetent, og så har hun et meget behageligt væsen. Det gør, at man føler sig tryg under behandlingen."

    Kirsten